Керувати закриттям замовлень стало легше

Off

Windows-диспетчерська версія 5.5.3


Нове налаштування: “Дозволяти повторно закривати замовлення з водійського застосунку”

Що ми зробили: Додали нове налаштування.

Де це знайти:  «Головний екран диспетчерської програми» → «Налаштування» → «Водійський додаток» → «Додаток».

Що до чого: диспетчерська програма для служб таксі Operator Module отримала оновлення. Новий функціонал комплексу стосується процесу закриття замовлення.

Тепер наші клієнти можуть керувати логікою процесу закриття замовлення. Розробниками “Taxi Admin” було додано налаштування “Дозволяти повторно закривати замовлення з додатка водія”. Ця функція дозволяє приймати/не приймати дані про суму замовлення з додатка водія, якщо до цього замовлення було закрито диспетчером.

Ми розуміємо, що робота служб таксі не обмежується комфортними умовами міста, а часто водіям доводиться стикатися віч-на-віч з важкою заміською реальністю з поганими дорогами і не завжди стабільним GPS сигналом або інтернет з’єднанням. У такі моменти прорахунок вартості поїздки утруднений, але вихід є! Водій може зв’язатися з диспетчером служби за допомогою мобільного зв’язку та повідомити про закриття замовлення. Щоб після відновлення інтернет-з’єднання з сервером служби некоректні дані не потрапили у вже “закрите” замовлення диспетчером, було додано нове налаштування.

Іншими словами, якщо цю опцію відключити, то замовлення з додатка водія може бути закрито тільки в тому випадку, коли воно знаходиться в стані “Виконується”. Інакше, якщо опція включена – водій може “перезакрити” замовлення з даними по таксометру.

Для використання нових функцій сервер вашої служби повинен бути оновлений до останньої версії.

Для запису на оновлення сервера – пишіть нам на пошту: support9@taxiadmin.org