Важливе оновлення! Зміна логіки застосування націнок/знижок

Off

Нова логіка застосуванная націнок/знижок до ціни замовлення та їх підтримка водійськими застосунками

Що до чого: повідомляємо про зміну логіки застосування націнок/знижок. Зміни стосуються врахування декількох націнок в одному замовлені. Якщо до замовлення застосовується лише одна знижка/націнка – логіка роботи залишається без змін.

Якщо ж до замовлення застосовується 2 або більше націнки, то раніше система застосовувала більшу з них. Наприклад, до замовлення застосовано 2 типи націнки: націнка за часом +10% та динамічна націнка+20 – враховувалась лише одна націнка – більша, тобто +20%. За новою логікою комплексунацінки будуть сумуватися між собою. Наприклад, до замовлення застосовано 2 типи націнки: націнка за часом +10% та динамічна націнка+20, разом +30%.

Приклад 2: до замовлення застосовано динамічну націнку +10%, націнка за часом +10% та знижка клієнта -20%. У сумі модифікатори ціни дають 0.

Просимо враховувати зміни у налаштуваннях ваших модифікаторів ціни.

ВАЖЛИВО!!! Нова логіка стосується актуального водійсього застосунку – TA Driver Alpha.
Рекомендуємо використовувати в роботі вашої служби саме водійський застосунок TA Driver Alpha . Цей застосунок має оновлений дизайн, має сумісність з новими пристоями та підтримуватиме всі нові функції нашого комплексу.

Звертаємо вашу увагу, що застосунок ТА Водій та ТA Driver v2 – не підтримують нову логіку та більше не будуть оновлюватися з технічних причин.

Для запису на оновлення сервера – пишіть нам на пошту: support9@taxiadmin.org